1. Descomptes per facturació

En l'Antiga Casa Sala estrenem nou sistema de descomptes per facturació. Mensualment es calcula la facturació web i de botiga de tots els nostres clients i en funció del valor existeixen 4 categories de descompte, començant per la categoria bronze, plata, or i platí. Cada categoria de client té diferents descomptes per categoria de producte, com podem veure en el gràfic inferior.

Si ja tens alguna categoria de descompte, quan accedeixis a la pàgina web amb el teu usuari, veuràs tots els articles amb el teu descompte i de manera automàtica s'aplicarà en totes les teves compres perquè el teu no hagis de preocupar-te de res.

Descuentos antigacasasala

Les categories de descomptes es calculen a inicis de cada mes amb el teu facturació sense IVA dels últims 365 dies, qualsevol pujada o baixada de categoria serà notificada per correu electrònic i tindràs els beneficis d'aquesta categoria durant un any sencer, i només la perdràs l' cap de 365 dies si no has arribat a la facturació mínima d'aquesta categoria.

En cas que un article tingui un altre descompte aplicat per promoció o per compres en quantitat sempre s'aplicarà el més gran dels descomptes possibles.

Descuentos por facturación 2

2. Descomptes per compres en quantitat

Perquè els nostres majoristes sempre tinguin un preu millor, des del 2012 l'Antiga Casa Sala disposa de descomptes per compres en quantitat en alguns dels seus articles. Si volem comprar un article amb diferents tarifes per quantitat, ens adonarem que a la fitxa de l'article ens indicarà quantes unitats hem de comprar per arribar al descompte que marca.

Si el nostre descompte per facturació és més gran a algun dels descomptes per quantitat, el tram en concret desapareixerà i només podrem accedir a descomptes més grans si vam comprar la quantitat que indica el descompte.

Descuentos por cantidad

3. Articles amb descompte

Sovint fem promocions d'articles on apliquem un% de descompte sense compra mínima i per a tots els clients. Aquests descomptes els vam marcar en groc, i podràs veure el% de descompte a la pàgina d'articles i dins de la fitxa.


I un cop més, si tenim un descompte per facturació i volem comprar un article amb descompte per promoció, sempre s'aplicarà el més gran dels descomptes possibles.

Descuento_producto