Sobre nosaltres

L'Antiga Casa Sala es va fundar el 1898 i va ser la primera bijuteria de Barcelona.

Ens dediquem a la venda de grans, comptes, fornitures i accessoris per a la bijuteria. Venem tant a fabricants i muntadors com al detall per a gent que s'està iniciant el món de la bijuteria o al DIY.

Amb més de 5.000 articles ens situem com una de les botigues amb més referències del sector ia la nostra web (www.antigacasasala.es) o botiga del carrer del call nº 8 de Barcelona trobaràs tot tipus de grans, peces, accessoris, materials i complements de bijuteria, fornitura, collarets, anells, polseres, polseres de pell, arracades, cadenes, tancaments, fils, cintes, DIY, Swarovski SS20, Swarovski tupi, pedres de pegar Swarovski ...

cms-img   cms-img   cms-img

Gran part dels nostres articles són de fabricació pròpia, tenim diversos tallers que ens produeixen els nostres dissenys perquè sempre trobis peces úniques a la nostra botiga. També podem fabricar la peça que vulguis amb alpaca o zamak, si ja tens una idea et elaborarem un pressupost de fabricació, o si necessites ajuda, el nostre departament de disseny et pot assessorar per crear el teu peça.

Som distribuïdors oficials de Swarovski des de 1980 i portar tants anys treballant junts ens ha permès col·laborar amb el seu departament de disseny per crear una col·lecció única que només trobaràs a l'Antiga Casa Sala amb el segell de Swarovski with ACS.

A inicis del 2015 va començar ACS Academy per a poder impartir tallers de bijuteria als nostres clients i actualment ja han passat més de 500 alumnes pel nostre taller.

cms-imgcms-img