Col.laboradors 

En aquest apartat us presentem als nostres col·laboradors. Persones molt especials, amb molta passió, i que estimen el que fan. Junts col·laborem per poder seguir fent allò que més ens agrada, la creació i el disseny de la nostra bijuteria única i artesanal! Que intenta allunyar-se al màxim de les grans produccions asiàtiques, on només importa que el preu sigui el més baix possible, rebutjant la qualitat dels components i qualsevol tipus de disseny.

Amb aquestes premisses, els nostres partners intenten cada dia crear des de zero, inspirant-se en tot aquells que els pugui servir per poder crear una bijuteria sempre diferent i que marqui tendència. Dissenys frescos, dinàmics i sobretot vius és el que busquem, valors que són molt fàcils de demanar, però molt difícils de trobar.

Tens un bloc o canal a Youtube?

Realitzes tallers o bé vols escriure un post sobre alguna cosa en conrteto per al que necessitaries material?
Vols optar a aconseguir el nostre segell de col·laborador i descomptes exclusius?
Envia'ns un correu electrònic a info@antigacasasala.es, explica'ns el projecte i segur que podrem col·laborar junts.Glòria Fort                                                

Glòria va arribar a nosaltres a través del nostre Facebook, i gràcies a ella vam començar el nostre primer bloc DIY de creacions i dissenys explicats pas a pas. Ens va enviar un tutorial que havia fet per a nosaltres i ens va encantar, així que vam contactar amb ella per poder començar algun projecte junts. Actualment publica cada dues setmanes en uns dels nostres blocs, pares seguir tot el que publica clica aquí.

 

Biografia

Llicenciada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Disseny, graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics en l'especialitat de Disseny de Moda i especialització en figurinisme a l'Institut Feli de Barcelona.
Ha compaginat les seves tasques com a il·lustradora i dissenyadora amb la docència com a professora a l'escola d'Art i Disseny de Vilanova i la Geltrú des de l'any 1987, impartint classes en les especialitats de Disseny de Moda, Disseny Gràfic i Disseny de videojocs i entorns virtuals.
Com il·lustradora ha publicat més d'un centenar de llibres i material didàctic infantil per a diverses editorials com Vicens Vives, Salvat, Grup Promotor Santillana, La Galera, Publicacions de l'Abadia de Montserrat, Cruïlla, Eumo editorial ...
Com a dissenyadora gràfica ha realitzat marques i cartells publicitaris per a diversos clients i esdeveniments. Com a dissenyadora de moda ha col·laborat en el disseny de vestuari en diverses produccions cinematogràfiques i teatrals. També he rebut alguns premis com a il·lustradora i dissenyadora.
Mai ha perdut l'interès per formar-se en àmbits educatius i noves tecnologies i res li ha impedit mai seguir treballant amb ganes i il·lusió, obrint nous camins a la recerca i l'experimentació creativa.
"L'Antiga Casa Sala m'ha permès experimentar amb nous materials i buscar nous camins creatius en l'àmbit de la bijuteria, buscant sempre dissenys innovadors, experimentant amb els materials o els conceptes i creant sempre peces úniques i molt especials".

Pàgina web

www.gloriafort.com

g
loriafort.wordpress.com

 

Aurora Llamas

Biografia

El meu nom és Aurora i estic darrere d'El Taller de Gyo
 
Vaig néixer i visc a Barcelona. Des de petita sempre vaig veure a la meva àvia amb les tisores i les teles, i quan deixava això agafava el ganxet o les agulles de fer punt així que molt aviat vaig començar a agafar-li el gust a les manualitats.
 
Creu el blog amb la finalitat de donar a conèixer coses fetes per mi de ganxet i tricot, fins que un dia vaig descobrir per casualitat l'Argila Polimèrica, em va picar molt la curiositat i em vaig entusiasmar veient el ventall de possibilitats que té aquest material. He assistit a tallers i als dos monogràfics, aquests m'han servit per descobrir tècniques i perfeccionar les que ja sabia, encara que tinc un 80% d'autodidacta. M'apassiona aquest material i actualment compagino la meva afició amb el meu treball d'administrativa.
 
Intento sempre crear coses noves i donar-los un toc autèntic, original i exclusiu, aposto també per les coses senzilles però boniques encara que el més important és que totes les peces estan fetes amb molta cura, cuidant molt els detalls i els acabats.

Pàgina web

 
 

 
Laura de Cocoa Abalorios
 
Biografia

Em dic Laura, tot i que tothom em crida Lau, sóc la mà darrere del bloc de DIY Cocoa Abalorios, un raconet curiós on aprendre a fer bijuteria creativa.
 
Sóc natural de Madrid però en realitat em sento de moltes parts del món ja que, en els meus taitantos anyets, he tingut l'oportunitat de viatjar i residir a diferents països que m'han fet evolucionar i créixer enormement com a persona. Un dels meus somnis és poder seguir coneixent gent i llocs diferents i viure mil experiències i aventures més.
 
Ja fa quatre anys i precisament durant una de les meves aventures a l'altra banda del món, vaig decidir crear un petit lloc a la web on deixar la meva empremta amb totes aquelles cosetes que més m'agraden i que vull ensenyar als altres. A poc a poc aquest espai ha anat creixent convertint-se en una de les passions més grans que tinc.
Ara de la mà de l'antiga casa sala, tinc l'oportunitat de seguir arribant a les persones gaudint de la meva hobby, que es diu aviat, i espero que aquesta unió pugui fer-te gaudir i desenvolupar la teva creativitat creant la teva pròpia bijuteria, això sí, no t'oblidis d'ensenyar-m'ho després!
 
 
Pàgina web